Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Foto

Spontant Grimstad-besøk og julepynt!

Hejhej!

 

Denne helga var EGENTLIG planen å sitte i hybelen min og ha en skikkelig rolig helg, men plutselig, torsdags kvelden, fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur til Grimstad! Jeg hadde ikke tenkt å reise hjem mer før jul, men men. Sånn ble det. Da var jeg med Ida og Hanne og hadde det kjempekoselig, vi var på julegateåpning og koste oss med mat og film. Ellers var jeg hjemme i huset, og mamma fant ut at HEI! siden alle sammen var hjemme skulle vi ta FAMILIEBILDER. Så tante Connie kom bort med kameraet sitt og tok noen bilder av alle sammen. Skal ikke legge ut så mange, men må nesten legge ut ett som viser hvor engasjerte vi alle er:

Meg, Thomas, Per Eivind, Tom Inge og Simon Andreas

Morsomt bilde da, om ikke annet!
Jeg har også for anledningen 1.søndag i advent pyntet til jul!

Så nå er det så fint her atte! Men julemiddagen må nok vente litt.

I morgen har jeg siste privatisteksamen, men skal fortsatt ha 4 skoleeksamner. Så selv om det bare er 2,5 uker igjen til jeg er ferdig på skolen, virker det som en aldri så liten evighet. Men i skrivende stund kom jeg på at det er 2,5 uker til jeg ser Iain igjen også! Det er ca. 11 uker, eller ca. 2,5 måned siden jeg så han sist, så jeg tror jeg har lov til å glede meg :)

Ha en fantastisk uke videre, og nyt juletiden så mye som dere kan!