Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Reise

Tjohei!

 

Nå er det bare 5 dager til 5 jenter reiser på tur til Ayia Napa! Det har vi gått og gleda oss til 20 uker tilbake sånn ca. Idag var jeg og Nora-Juline på Amfi Arena (sykt digg å være der uten at jeg har vært eller skal på jobb samme dag…) og fikk kjøpt litt nødvendigheter til turen. Ble brukt litt mer penger enn planlagt, men igjen var 98% av tingene til turen, så det får vel være lov… Selvomjegfikktidenesminstemailønnogharikkerådtilnoemerennturendennemåneden. Ehe.

 

Siden dette er en blogg er det visst nødvendig å legge ut bilder, så får legge ut litt reiseeffekter:

IMAG1904-1-1 Sylinderpute fra TGR (reklamereklame) til flytur og strand!
Og ting jeg ellers har lært å ta med på tur, spesielt gnagsårplaster…

IMAG1907-1Kjøpte sånn reise-kit til shampo og balsam osv,
men kom ikke på hva jeg skulle bruke krukkene til.
Så tenkte jeg at jeg kunne bruke dem til å holde styr på ringer og øredobber!
/Reisetips

IMAG1902-1-1Dette var kanskje ikke nødvendig til turen, men kjempe-genialt! Ehe.
(Jeg sa jo at 98% var til turen…)

Så ja, resten av dagene går vel mest til å pakke det resterende, så har jeg gjort det. Jeg har fri frem til torsdag, så det blir det jobbing da og fredag til kvelden, så denne uka tror jeg går fort. Så er det tid for avreise til Gardermoen kl. 06:00 lørdags morgen! Vi jentene har stussa litt på hvordan vi skal få 5 jenter, 5 kofferter og 5 håndbagasjer (gjerne små trillekofferter det også) inn i èn bil, men det fikser seg med greit bagasjerom og takboks. Jeg gleder meg til å få masse sol på kroppen og bare slappe helt av med en drink i hånden nå og da!

Skal prøve å blogge etter turen også, men nå har det seg sånn at det ikke er mer enn 3 lesere i halvåret her, såeh…

Heidå!

Hei bloggæææn!

Neida, kødda…

 

Er det noen innom her i det hele tatt eller? Kanskje jeg må begynne å hæsjtægge masse random så folk finner bloggen helt random? Hm.

 

Vel, siden sist har jeg nå flyttet inn hos Ernst, og det er helt topp. Vi koser oss ihvertfall veldig mye, og ingenting er bedre enn det. Våren er her for fullt, og det går an å gå ut døra uten skjerf. Jeg elsker våren, for det betyr at heller ikke sommeren er langt unna!

I mai/juni er det mye som skjer. Jeg skal til frisøren førstkommende lørdag (har tross alt ikke vært på frisørbesøk siden… sommeren 2011…?) og skal fornye hårfargen. Jeg både gleder og gruer meg. Gleder meg til å bli litt ny nå til sommeren, og gruer meg de 10 sekundene det tar fra hun forteller meg prisen og til kortet er betalt. Får annonsere noen gellakk-jobber snart tror jeg…

Planen er ihvertfall å se nogenlunde slik ut:

c28fdb3de92c565141a456da43f61b67Sommerfin skal jeg bli!

Helgen etter førstkommende lørdag er det jo faktisk 17.mai igjen! Planen er vel egentlig å gå i bunad, men mener å huske at jeg sleit litt med å få den på i fjor, og tror ikke akkruat at jeg har tatt av meg noe siden den gang. Så vi får se hva det blir til. Helgen etter dèt igjen, har jeg bursdag! Vel, på torsdagen, da. Spørs om jeg får feira bursdagen min i år, siden det er så mye som skjer helgene rundt. Er jo litt kjedelig å feire kjempelenge før/etter en har hatt bursdag også, synes jeg. Så vi får se. Men jeg kommer uansett ikke unna at jeg fyller 23 år. Blir stadig (og fortere, virker det som) eldre med årene. Og helga etter DÈT igjen, er det førstemann ute til å gifte seg! Ihvertfall i min vennekrets. Hanne og Espen skal gifte seg, og Ernst er forlover. Så det blir veldig morro. Har ikke vært i et bryllup som gjest siden mamma og pappa gifta seg i ’94,  og det eneste jeg husker rundt det er da jeg fikk prøve min mini-brudekjole jeg gikk med som 4-åring da jeg var brudepike, eller hva man kan kalle det. Brudens datter, eller noe. Whatevs. Skulle ønske jeg hadde den enda, hadde vært morro å hatt. Men den var leid, så den er nok long gone.

Etter bryllupet er det på tide med en “frihelg”, før jeg reiser med 4 jenter til Ayia Napa! 15.juni reiser vi, og blir borte i en uke. Det blir nok kjempegøy, og tror vi vet hvordan vi skal kose oss med drinker på stranda og god middag. NAM.

Så ja, slik ser kalenderen min ut om dagen. I tillegg jobber jeg fortsatt på TGR, som er en helt genial butikk. Hver dag ser jeg ting jeg har lyst på, og mye av lønna mi går til disse tingene… Burde kanskje skjerpe meg litt, men det er jo både billig OG gøy!

Hade’a!

Woah!

Hei!

 

Jeg får vel skrive litt igjen.

Siden sist har jeg gjort litt av hvert, blant annet vært på en ukes ferie i Antalya, Tyrkia! Der var jeg og Ernst med to andre par, Christine, Harald, Ina og Dagfinn. Tjohei! Det var morro. Eneste er at været kunne vært LITT bedre, det ble skinnjakke-og-bukse-kjølig på kvelden, så jeg fikk ikke brukt noen av kjolene jeg hadde tatt med.

Vi gjorde en del mens vi var der. Når vi ikke gikk i gatene og shoppa og satt på utesteder og drakk gjennom hele dagen, var vi enten avgårde for å se på ruiner fra romertiden, kjørte (satt på med Ernst) 4-hjuling, eller i Alanya. Alanya lå et par timers kjøring unna hotellet vårt, så vi var der bare noen timer en dag. MEN. På de timene rakk jeg jammen å ta en tatovering :) Jeg hadde selvfølgelig kikket meg opp på stedet før vi reiste, så jeg ikke befant meg i en mørk, røykfull kjeller. Tatovøren var veldig flink, og ga meg en liten fjær på ribbeina!

536697_10151337778020868_1460923056_n

Den er jeg ganske fornøyd med, og det var ikke noe skummelt å tatovere seg på sydentur som folk skal ha det til!

Ellers er det ikke så mye som skjer, jeg jobber jo litt på TGR, men trenger mer jobb for å kunne leve, så jeg er fortsatt litt på utkikk. Også må jeg vel snart begynne på lappen. Jeg hater å ikke ha lappen, men det tyngste steget er vel å ringe og bestille første kjøretime. MUH.

Ha en fin lørdagskveld :)

Nyttårsfeiring i Dublin!

Ja, da var det vel på tide med et lite innlegg igjen.

 

Tok en nyttårslanghelg sammen med en gjeng fra Danvik i Dublin i år. De som var med var meg, Iain, Idar, Sondre, Stig, Andreas, Snorre, Elisabeth og Alvilde! Vi reiste 30.desember fra Rygge flyplass, og kom hjem igjen 3.januar.

Det er egentlig ikke så mye å skrive om. Det ble litt shopping, besøk på Guinness-bryggeriet og Jameson distillery, og ellers vandret ute, var innom et par brune barer og fikk tid til et kinobesøk. Hostellet vi bodde på (som var mer som et hotell) het Globe Trotters, og er å anbefale for den som skal reise til Dublin. Veldig sentralt, og bare en halv gate unna shoppinggater/sentre og alt man trenger. Men et lite tips: Ha alltid på deg kontanter. Er flere enn i Norge som ikke er glad i kortterminaler.

Jeg fikk ikke tatt særlig med bilder, fordi jeg kun hadde håndbagasje og ikke ville bruke opp vektgrensen på kamera, så det ble bare med noen dårlige mobilbilder fra meg. Men jeg lånte et bilde fra Idar sin facebook av alle utenfor Guinnessbryggeriet:


Godt nyttår!

(Under “Bettina” har jeg skrevet noen få nyttårsforsett jeg tenkte jeg skulle prøve meg på. Bare sånn btw).

Honey, I’m home!

Vel, honey’en min (nei, jeg kaller han ikke honey normalt sett, men liksom. Ja.) er jo i Kabelvåg, så den honeyen som venta på meg her var tv’en min og… Vel, den faktiske honningboksen.

Jeg orker ikke legge ut de fååååå bildene jeg tok her, så dere får sjekke face. Jeg tok litt mindre bilder enn jeg hadde ønsket, men når jeg hadde “tid” (dvs når Iain var på skolen) var det pøsete regn og det frista ikke sååå mye å gå ut.

Lofoten er et vakkert sted, og noe HELT annet enn hva Sørlandet har å by på. Vi skulle på fjelltur på tirsdag, og Iain sa på morgenen “Jeg skal bare på turistkontoret og sjekke noe”. Da han kom tilbake viste det seg at han hadde leid en bil til oss! Så da brukte vi egentlig resten av dagen på å kjøre gjennom Svolvær, Henningsvær og Leknes. Da vi kjørte tilbake tok vi fjellturen vår, men vi kom oss desverre ikke helt til toppen da det ble farlig fort mørkt. Vi ble enige om at det var lurest å gå tilbake før vi ikke kunne se noe! Heldigvis hadde vi en snill fullmåne som lyste så mye at vi fikk skygger. Vi sklei ned fjellet (bare mindre dramatisk) og trampa gjennom sumper og bekker, og det ble mørkt for hver 10. meter vi gikk. Men DU så deilig det var å komme tilbake til Iain og ta seg en varm dusj :)

Nå sitter jeg i Oslo-hybelen min at last. Første flyet mitt ble kansellert, så Iain var grei og hentet meg på flyplassen igjen og holdt meg med selskap frem til jeg måtte tilbake til flyplassen. Jeg fikk matkupong som jeg kunne bruke i Bodø, der underholdt jeg meg selv med nyeste HIMYM og gratis mat. Omz!

Det er fort helg, og planen er å jobbe med økonomioppgaven. EHE. Vi fikk sånn to uker på den. Men jeg har jo ikke hatt tiiiid. Og på fredag skal vi klippe OG farge dukker. Litt mindre skummelt enn en ordentlig kunde, så jeg tenker ikke så mye på akkurat det. Meget skummelt å tenke på at vi får kunder neste uke (!!) og skal ha eksamen neste måned, though!

Ha en fin resten-av-uka, og en meget fortreffelig helg :)

Ut på tur!

Mens jeg venter på Bodø flyplass, tenkte jeg at jeg skulle legge inn et aldri så lite innlegg. Jeg må innrømme at mens jeg satt på flytoget skulle jeg ønske jeg skulle til USA eller noe. Men for all del, jeg skal jo se Iain for første gang på 2mnd! Kanke klage da.flyet går om ca 20 min, så jeg får bare sitte og vente på siste del av turen for nå.

Hejhå!

Lille My på flyttefot!

Daaa er jeg og pappa på vei til Oslo!

Hele bilen er fyllt unntatt akkurat der vi sitter. Beina mine er i merkelige vinkler, og ser frem til 4 timers kjøretur! Ehe. I første omgang skal vi male bort smurfeland, og heller få frem Pegasus. Det går nok hele dagen idag og i morgen til, før vi kjører hjem igjen og henter flyttelass nummer to! Jeg skal ta en del før og etter bilder, så snart blir det bildeboom her igjen.

Jeg håper Oslo ikke er så skummelt som det kan virke som, og at jeg som ikke eier et hint av retningssans også klarer å finne frem etterhvert!

image