Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Bøker, Musikk, TV & Film

Søndag sa du?

Igår var det en aldri så liten jentefest hos Ida Marie, og det har satt sine merker idag.

 

Idag gikk jeg rett fra senga til sofaen og har lagt her i hele dag. Sovet litt innimellom, men for det meste sett på serier, og fulgt med på 24-timers livestream med Rosanna Pansino og gjengen hennes. Hun har deltatt i en konkurranse som heter King of the Web, som har vært en syk konkurranse det siste døgnet. Da jeg startet å se på var hun ca. 5000 stemmer under 1.plassen, de har funnet på masse gøye påfunn (som å blant annet bleke og klippe hår) og gjort det kjempegøy å se på, faktisk. Jeg gikk dog over til noe annet da de startet å spille Starcraft, da det ikke er helt min greie :p Men, etterhvert som denne livestreamen har pågått, har hun klart å ta igjen tyskeren som lå på 1.plass, og vant med, hva var det, 19K’ish stemmer over? Syktsykt. I tillegg samlet hun inn nesten 1 million stemmer på et døgn, og vant med til sammen 3,571,674 stemmer. Gratulerer! Gå inn på kanalen hennes (linket i navnet hennes oppe) og finn Nerdy Nummies-filmene hennes!

I tillegg har jeg hatt gleden av å se Psy sin nye musikkvideo idag. Jeg har sett den sikkert ti ganger, og jeg blir like glad av å se den hver gang, samtidig som at jeg sitter med “dafuq did I just watch” oppi hodet mitt. Her er den, kos dere!!

 

Nattblogging.

Det er rett over midnatt, natt til mandag, og jeg skal som vanlig ikke på jobb.

 

Har også huset for meg selv, så det fører selvfølgelig alltid til synging og et forsøk på å spille inn på podden. Ehrm.
Så, denne gangen prøvde jeg meg på Ellie Goulding’s Your Song. Åh, du trodde jeg prøvde på denne først idag? Åhneida du. Den har jeg prøvd å synge utallige ganger, uten stor suksess. Den er langt fra perfekt nå også, men siden jeg er mer villig til å legge ut sanger etter midnatt enn ellers, får jeg bare gjøre det. Fordi jeg har bestemt meg for å spille inn flere sanger og legge ut i all offentlighet. Heh.

(Bare lukk øra når du vil, kanskje spesielt på “ååååoooh”-inga mot slutten).

 

Bettina – Your Song (Ellie Goulding)

 

Håper jeg ikke ødela sangen for noen. Ellie <3

 

Jeg må nesten dele Big Bangs nye musikkvideo til sangen Monster.
Jeg mener. Jeg har ikke ord. Jeg vil høre på den dagen lang, men vil ikke bli lei av den.
Gjør meg ikke noe å se mv’en om og om igjen, da….. VIP<3

Shirokuma Cafè.

For ca. 30-40 minutter siden kom jeg over en ny anime!

 

Den heter Shirokuma Cafè, og er en anime laget av en manga fra 2006.
3 episoder er hittil kommet ut, så den er jo relativt ny!

Jeg fant den da jeg surfa litt rundt på tumblr, da jeg så flere som postet bilder osv fra serien.
Jeg har riktignok bare sett en episode, men jeg kan allerede si at jeg liker den kjempegodt.

Den er morsom, og handler om en rekke dyr, blant annet Shirokuma, Pengin, Panda og fler,
og man følger disse i det dagligdagse liv som de deler med vanlige mennesker.

 

Jeg mener… Se da.

Exposure.

Mja.

 

Jeg har jo egentlig lovet meg selv å laste opp flere innspilte sanger. Fordi jeg er så pro. Neida.

 

Dette er en av mine all-time favorite songs, Sorrow av The National.
Håper jeg ikke har ødelagt sangen for noen andre, eller nattesøvnen for den saks skyld.
(Tror det er litt lav lyd. Så. Ja.)

Og jeg fant ingen instrumental, så det blir en duo med den fine mannestemmen.

 

—-> Sorrow <—-

 

 

The save of the day!

Idag har det vært helt fantastisk ute.

 

Det har vært over 30 grader i sola idag, så jeg har brukt fridagen min (oh, wait) på å ligge i sola i bare bikini og lese ferdig The Hunger Games: Catching Fire. Jeg skal prøve å få lest ut den siste boka også i løpet av uka, men tror ikke det skal bli noe problem! Jeg er superspent på filmen, som folk sier skal være like bra som boka. Den skal jeg se i påskeferien, når Iain er hjemme. Denne uka er han i Lillehammer (so close, yet so far away) for å spille inn kortfilm, da han er en av dem som er blitt trukket ut til Amandus Talent! Jeg vet ingenting om hva filmen handler om eller noe, da vi ikke har hatt noen ordentlig samtale på noen uker. Busy bee much? I tillegg skal han lage en liten dokumentarfilm når han er hjemme også.. Skakke være lett! Oh well.

Da jeg lå ute og leste idag, og bare skulle reise meg for å inn en liten tur, hadde jeg glemt at jeg la bokmerket mitt i fanget. Dette er ikke hvilket som helst bokmerke, men et med detaljer fra THG på, som jeg har bestilt fra ebay. Nå har det seg sånn at det ikke går an å gå under verandaen vår, så jeg fikk litt panikk. MEN. Jeg har vokst opp med å leke detektiv og å finne ut av mysterier, så det tok ikke lang tid før jeg lagde meg et… våpen?… for å få det opp igjen.

 

Jeg bandt en hyssing til en binders jeg hadde strekt ut, og prøvde mitt beste. Jeg lå der en stund for å prøve å hekte den på, for binders og hyssing er jo ikke det tyngste man finner. Men nå er den kommet godt tilrette, til alles (min) lettelse!

Ellers er det ikke så mye annet som skjer for tiden. Jeg har vært på jobbintervju endelig, og føler det gikk greit, men vi får se. Jeg har jo gått ut av intervju med en god følelse før uten å ha hørt noe videre, så tar det litt som det kommer. Spennende, er det ihvertfall!

Jeg fikk også pakke fra Kina idag, en sommertopp jeg har lengtet lenge etter, men som desverre til å være str. Small, er litt stor til meg. Men det skal ikke være så vanskelig å fikse på. I tillegg fikk jeg en delfinnøkkelring oppi pakka, og har bestemt meg for at Ada er min favorittselger på eBay. Hun heter SweetyAda, og har sin egen lille nettbutikk der, så bare å titte om dere ser etter noen søte kjoler! Hun er også en top-rated seller, for de som synes det er litt skummelt å handle på eBay. Selv kjøper jeg sjeldent noe med mindre det er fra en med så høy score fra kundene.

Nå venter jeg egentlig på at nyeste episode av Strong Heart skal komme ut, hvor YG-familien er gjester (Big Bang og 2NE1 bl.a.), som jeg skal kose meg med.

Ha en fin dag i den nye sommermåneden mars!

Helt ute av Oslo!

Yes, da var det gjort!

 

Forrige helg var jeg og pappa en tur innom Oslo og hybelen min for å rydde og vaske ut, og for å levere nøkkelen. Så nå har jeg ingenting jeg skal tenke på der inne lenger! Noe som er veldig deilig og en bekymring mindre.

Et dårlig mobilbilde av min tomme hybel:

Ellers har det skjedd litt siden sist. Noen har fått det med seg, noen ikke, men det er også blitt bestemt at mine foreldre separerer seg, og mamma flytter ut i påska. Det er ikke noe mer styr rundt det, men sånn er livet av og til!

Jeg er også blitt helt oppslukt i Hunger Games-bøkene, og skal snart starte på bok nr. 2.
Jeg har venta litt med å begynne på den, fordi jeg ventet noe i posten! Nemlig dette:


The Hunger Games bokmerke! Mwaha.

Det er 2 uker til Iain kommer hjem for påska, det gleder jeg meg til :) Før han kommer hjem skal han tilbringe uka på Amandus filmfestival i Lillehammer, hvor han er 1 av 3 regissører som skal lage film til Amandus Talent. Stolt!

Våren ser ut til å ha kommet for å bli, så ingenting å klage over her i gården :)

 

Scream!

Siden jeg allikevel er i gang med å dele musikk,
legger jeg like gjerne ut den nye fra 2NE1 også!

I effing love these girls.

 

Boomshakalaka!

BigBang er ute med ny sang igjen!

 

Denne heter Fantastic Baby. Jeg elsker når de som lager favorittmusikken din kommer ut med ny musikk!
Her er musikkvideoen:

“>Fantastic Baby  

 

2NE1 er også på meg med nye sanger, og har lagt ut teasere til den japanske “Scream” på kanalen deres på youtube. Jeg gleder meg!

 

Liker du den nye sangen/musikkvideoen til BigBang?
Liker du i det hele tatt kpop?

The Hunger Games!

Endelig kom de i posten!

Plutselig er det mange som har lest disse bøkene av Suzanne Collins, og jeg har ikke hørt om noen, verken kjente eller ukjente, som ikke har likt denne serien. Så, jeg som ønsker å bygge opp lesehjertet mitt som jeg ikke har hatt siden jeg var liten, bestemte meg for å starte på denne serien jeg også. Det kommer også ut en film, så det hadde vært gøy å (for en gangs skyld, kremt kremt) lese bøkene før filmen. Tehe.

Det eneste som er litt dumt er denne konstante hodeverken jeg går rundt med, som jeg føler blir hyppigere for hver måned som går. Jeg får bare håpe den gir meg litt pause i dagene fremover, så jeg får lyst til å lese uten å plages. Heldigvis får jeg svar på om det faktisk er noe galt i løpet av mars, da jeg har tatt MR. Jeg blir nesten litt irritert om de ikke finner noe, for da går jeg rundt her fortsatt med vondt i hodet uten at det er noe å gjøre med det. OH WELL, nok om det.

Det er helg, noe som har lite å si for meg men sikkert mye for dere studenter og arbeidere der ute! I morgen skal vi feire Hanne, og det satser jeg alt jeg har (av alkohol) på at blir bra!
Dere får kose dere masse hva enn dere skal :)

 

Bare en tirsdag.

Haha, skrev “mandag” først. This is not healthy at all!

 

Jeg ville bare dele en liten youtube-video fra et intervju med Kristen Bell på Ellen. Jeg må si jeg var stor tilhenger av Veronica Mars før, da jeg også hadde et hemmelig ønske om å bli en slags “detektiv”, men det dabbet litt av etterhvert og de siste årene har jeg vel bare hørt henne på Gossip Girl. Ehe. Men denne uken var hun gjest hos Ellen, og fortalte historien om hva som skjedde på bursdagen hennes. Jeg synes det er supermorsomt, og ler hver gang jeg ser slutten. (Ja, jeg har sett den noen ganger allerede):