Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Festligheter

Bursdag!

Hei!

 

Igår, 23.mai, hadde jeg jo faktisk bursdag. Og ble 23 år. Skjønner at det er mye som skjer i livet etter fylte 23, men mer om det tar vi siden ;)

 

I den anledning, med tanke på at jeg satt alene og stura på kvelden, lagde jeg cakepops! Jeg kjøpte for litt siden et cakepops-jern på GlasMagasidet på Amfi Arena i Arendal, for bare 149,- (Yay for lagertømming!)

 

Oppskrift som fulgte med bruksanvisningen til jernet:

(Lyse cakepops)

- 125 g mykt smør
- 125 g mel
- 125 g sukker
- 2 mellomstore egg
- 1 ts bakepulver
- 2 ss melk

Vil du ha sjokolade-cakepops, tar du ut 3 ss mel og heller i 3 ss bakekakao!

Så er det egentlig bare til å røre alt sammen (sukker og smør først, deretter resten) med en mixer til det ser sånn nogenlunde ut som en slags kakerøre :) De ble faktisk veldig gode, jeg hadde sjokolade i, og pyntet med sjokolade-smørkrem. For å lage det blander du bare smør og melis, og tilsetter den smaken og/eller fargen du vil ha. Jeg helte oppi bakekakao (himmel så mange k’er…), og det ble veldig godt! Deretter pyntet jeg med noe rosa pynt vi hadde liggende, som forøvrig Ernst valgte ut da vi kjøpte det. Siden det var min bursdag, måtte vi jo gjøre det litt prinsesse-aktig :)

Uansett, sånn ble de seende ut:

943379_10151404913255868_434408636_n

Cakepops er jo faktisk noe av det mest geniale som er funnet opp. Istedet for ett kakestykke, kan en spise så mange kakekuler en vil!

Og når vi snakker om baking, kan jeg fortelle littegranne om mitt nyeste funn på TGR/Tiger.
Vi får stadig inn mye morro, og dette var noe av det:

971744_10151406315215868_1567738942_n

Ca. en av de kuleste timer’ne jeg har sett! Synes ihvertfall det er kulere enn et egg, altså…

Nå er det endelig helg, og jeg har gått mye frem og tilbake om jeg skal feire bursdagen min i morgen, mens Ernst er i utdrikningslag. Men det orket jeg rett og slett ikke, så får heller feire med jentene når vi om 3 (!!) uker reiser til Ayia Napa :) Neste helg igjen er det bryllup, så det er jo en del som skjer fremover, som jeg tror jeg fikk presisert i forrige innlegg, om jeg husker riktig.

Nå skal jeg sitte og spille Candy Crush med fin musikk på anlegget, og rett og slett bare være skikkelig slapp.

Ha en flott og solfylt helg!

Hove 2012.

På tirsdag ble det plutselig bestemt at jeg skulle kjøpe ukespass til Hovefestivalen 2012.

 

Etter 4 dager på rad med fyll, kjenner jeg at kroppen er sliten, og hodet bare vil være autopilot. Men det har vært gøy, relativt heldige med været og stemninga har vært god hele veien. Er egentlig ikke så mye mer å si om det. Men 4 dager uten internett og 2 uten mobil, var veldig befriende.

Men, da jeg kom hjem og fikk ladet mobilen, så jeg at min kjære HTC var kommet tilbake fra reperasjon, så den fikk jeg endelig hentet.

Nå skal jeg fortsette tv-tittinga og nomnom-spisinga og prøve å holde meg våken litt til.

 

Hejhej.

Å hei!

Her hadde jeg visst ikke vært på en stund.

 

Det er vel egentlig mest fordi det er forferdelig lite å skrive om. Sommeren slipper ikke helt frem, dagene er fyllt med skyer og vind som regel. Det er enda ikke noe nytt på arbeidsfronten, og jeg sitter og depper over at jeg ikke har noe særlig med penger i sommer. Heldigvis får jeg litt restskatt om ikke så lenge, men det er ubegrenset hvor lenge de varer også. SUKK.

Forrige helg var jeg først i gullbryllup til farmor og farfar, og dagen etterpå var det slektstreff på farfars side. Jeg kjente ingen andre enn de nærmeste fra vår familie, så litt kleint var det jo. Kan ikke si jeg gjorde så mye for å bli kjent med de andre heller, da jeg antakeligvis ikke skal se dem igjen i nær fremtid.

Det er vel ikke så mye mer å berette, jeg venter på svar fra skoler, jobber og vil være med på alt som skjer hver dag. Det er egentlig ganske kjedelig å sitte hjemme dag etter dag. Jeg har forsåvidt blitt flink til å stå opp tidlig type 7 for å ta meg en aldri så liten joggetur. Vel, jeg jogger og går litt om hverandre, da. Men jeg har kondis til en som har røyka og spist pizza i 30 år, så er stolt over meg selv som i det hele tatt kommer meg ut.

Straks er det St.Hans, da samles vi en stor gjeng på en liten hytte så lenge været tilsier det, siden vi må ut i båt for å komme oss dit, og, vel, det er ikke plass til alle sammen inne i hytta hele tiden.

I andre nyheter er min kjære HTC kaputt (riktignok etter at jeg mistet den èn gang på asfalten og èn gang på Gina Tricot’s flislagte gulv på samme dag) og vil ikke holde seg på mange minuttene av gangen, så Ida Marie har vært så snill og lånt med en liten og lett mobil av den enklere sorten. Jeg følte meg ganske hjelpesløs uten mobil, kan du si.

Hejdå!

Bursdagsfeiring med fine jenter!

Lørdag feiret jeg bursdag med 8 andre jenter, og da kan det jo ikke bli annet enn bra.

 

Vi var hos meg fra 17′ish, og tok en bytur når den nærmet seg halv tolv, da det var lenge siden noen av oss hadde vært ute når vi har vært på fest. Det er egentlig ikke så mye å si om kvelden, annet enn at det var kjempekoselig å ha alle på besøk, og i tillegg var været fantastisk så vi satt på verandaen til sent på kveld.

 

Bursdag!

Idag for 22 år siden ble jeg født. Må si tida går fort.

 

Jeg er like gammel som de i One Tree Hill etter alle hadde blitt suksessfulle og rike.
Jeg er like gammel som Einstein etter at han tok avgangseksamen som fysiker.
Jeg prøvde å finne andre ting som jeg var like gammel som, men orka ikke lete lenger.

Jeg har stått på kjøkkenet i nesten hele dag, og laga kake og middag. Nå sitter jeg egentlig bare her, og selv om klokka bare er halv 7, føler jeg dagen er nokså over. Jeg (veldig mye jeg her) tror jeg skal sove greit i natt.

 

Gratulerer med dagen!

17.mai er over for denne gangen, og jeg sitter her helt utkjørt, og tror faktisk jeg er litt lemster også.

 

Jeg hadde nordlandsbunaden jeg har “arvet” av mamma i år også. Den er noen ganger litt stress, spesielt å ta på når verken jeg eller pappa ikke er særlig eksperter på hvordan ting skal sitte helt, men man føler seg jo fin i den, og må nesten bruke den på den mest norske dagen i året!

Jædæ, mobilbilde i speil. Ehe.

Det er mange fine bunader, men jeg er glad for at jeg har den blå nordlandsbunaden!

På dagen var vi bedt til Espen og Hanne, som hadde laga kjempegod hjemmelaget pizza til oss, og masse gode kaker. Jeg ble kjempemett, selv om øynene gjerne ville ha mer. Det ble ikke så mye is som ønsket, men men. Får ta det igjen i sommer! Vi så på russetoget og borgertoget, og har kost meg veldig idag. Føler nesten at man må gjøre noe utav dagen, og ikke bare sitte inne som om det var en helt vanlig dag. Heldigvis skinte sola oftere enn skyene dekket den, og det var såvidt vi så noe til regndråper. Fantastisk dag rett og slett!

I morgen bærer turen til Treungen, hvor en hel gjeng skal hjelpe onkel Terje med å male huset sitt. Så får vi trent de musklene også.

Hvordan har du tilbringt Norges nasjonaldag? ^.^

Mother of all Sundays.

Igår var jeg ute med Ida Marie, Nora-Juline og Hanne!

Det var kjempekos, og etter vi hadde jentevors bar det videre til en annen fest.

Bildet lånt av Hanne’s face.

Kvelden var mer enn vellykket, og Ida har visstnok et bilde hvor alle 4 ligger på badegulvet <3 Heahea.

Så idag har vært en veldig slapp dag. Våknet og sovnet frem til halv 2′ish, og levd på cola, isvann, kebab og kylling. Jeg har ligget i sofahjørnet mitt i hele dag, godt pakket inn i onepiecen og sett alt fra disney-filmer til realityshows til SATC frem til skrivende stund. Får vel ta natta snart, selv om jeg har det ganske fint her jeg sitter nå.

Rommet er fortsatt et stort rot, da jeg ikke har så mye plass på rommet til alt jeg har tatt med meg hjem fra Oslo. Skal ta en skikkelig ryddings i morgen, for jeg blir stressa av å bo i et rotete rom. Jobbsøking pågår fortsatt, og det ser ikke ut som om noe går min vei. Begynner snart å gi opp, da jeg ikke vet hva mer jeg kan gjøre. Nav er ikke til mye hjelp de heller, for da jeg spurte kontaktpersonen min om hun kunne hjelpe meg, skulle hun ikke innom kontoret før om 3 uker. Wtf.

Oh well, ha en fin uke allihopa.

Sunday is Funday.

Or what?

 

Igår feiret vi som sagt Hanne sin bursdag. Woopwoop! Det var kjempemorro :)
Jeg har svært få bilder på bloggen for tiden, så her er et par… Ehrm.

 

Kjørte krøller for anledningen…

Jeg lagde jellyshots som en slags bursdagsgave, noe som falt veldig i smak! Når vi først begynte på de, ble de borte ganske kjapt. Det ble til sammen 59 shots, og var meget gode med jordbærsmak! Omnomz.

Nå sitter jeg og hører på Kate Havnevik, som er meget behagelig musikk. Anbefales virkelig! Spesielt deilig som dagen derpå-musikk. Ellers får jeg se om jeg starter på The Hunger Games idag, siden de står og stirrer på meg fra hylla.

Det er jo også morsdag idag, så da ønsker jeg min mor og alle andre mødre en fin morsdag! Det er jo sol, blå himmel og vært oppi 6 varmegrader idag, så det skulle vel ikke være så vanskelig å få til :)

Hejhej.

Nyttårsfeiring i Dublin!

Ja, da var det vel på tide med et lite innlegg igjen.

 

Tok en nyttårslanghelg sammen med en gjeng fra Danvik i Dublin i år. De som var med var meg, Iain, Idar, Sondre, Stig, Andreas, Snorre, Elisabeth og Alvilde! Vi reiste 30.desember fra Rygge flyplass, og kom hjem igjen 3.januar.

Det er egentlig ikke så mye å skrive om. Det ble litt shopping, besøk på Guinness-bryggeriet og Jameson distillery, og ellers vandret ute, var innom et par brune barer og fikk tid til et kinobesøk. Hostellet vi bodde på (som var mer som et hotell) het Globe Trotters, og er å anbefale for den som skal reise til Dublin. Veldig sentralt, og bare en halv gate unna shoppinggater/sentre og alt man trenger. Men et lite tips: Ha alltid på deg kontanter. Er flere enn i Norge som ikke er glad i kortterminaler.

Jeg fikk ikke tatt særlig med bilder, fordi jeg kun hadde håndbagasje og ikke ville bruke opp vektgrensen på kamera, så det ble bare med noen dårlige mobilbilder fra meg. Men jeg lånte et bilde fra Idar sin facebook av alle utenfor Guinnessbryggeriet:


Godt nyttår!

(Under “Bettina” har jeg skrevet noen få nyttårsforsett jeg tenkte jeg skulle prøve meg på. Bare sånn btw).

Julaften jo!

Ja, jammen kom den hit i år også; Jula.

 

Selv om snøen rakk å forsvinne før lille julaften, og ga oss 7-8 varmegrader fra morgen til kveld i går, ble det jammen meg jul i stugo allikevel. Det jeg likte spesielt godt med denne jula, var at jeg ikke skulle opp 06:30 for å komme meg på jobb for de trege som kjøper gaver i siste liten! Så jeg sov til jeg ikke orka å ligge i senga mer, og våknet opp til denne ved siden av meg:

Oppi der lå det Nemi juleblad, godteri og flaxlodd!
Men det var jo på tide å stå opp, for om ca. 10 min starta 3 nøtter til Askepott! Har ikke sett det på det jeg kan huske nesten. Men tror det er litt fordi jeg er litt lei også. Men idag satt jeg meg godt til rette i sofaen, spiste noe av det som lå i sokken til frokost og så på Askepott. Helt til jeg ikke gadd mer, for sola skinte gjennom alle vinduer, og selv om man egentlig skal være glad for det, ble jeg lettere irritert når jeg ikke fikk se tv-skjermen ordentlig. Så det endte med at jeg reiste meg og gikk til slutt, til vi skulle spise grøt med mandel i (som jeg forresten fikk!)

Pysjamasen og kosesokkene på,
og jeg koser meg rett og slett!

Etterhvert begynte det å bli på tide å ordne seg litt for dagen. Egentlig var planen å gå i pysjamasen til jeg skulle pynte meg, men så tok vi oss en tur til mommo for å hilse på. Etter vi var kommet hjem fra henne var det bare en halvtime til middag (som pappa hadde stått og laget), så da skulle kjolen på, håret stelles og trynet males. Etter middagen var det tid for meg å pynte cupcakes’a jeg hadde bakt (les: slengt poseinnholdet i en bolle og tilsatt olje), og de ble riktig så julete!

Så nå begynner jeg å merke at magen har fått i seg altfor mye sukker, for å si det sånn. Gavene blir mer og mer praktiske for hvert år som går, men høydepunktene i min haug må jeg si var riskoker, blender og Harry Potter complete 8-film collection på bluray! Det er noe jeg har ønsket meg mest, i tillegg til gavekort og annet dilldall.

Kroppen min er meget meget trøtt, så jeg tror jeg skal sove godt i natt! I morra blir det festligheter, etterfulgt av familiemiddag neste dag etter det igjen. Jul ass! <3

Håper alle har hatt en kjempefin dag/kveld, spist mye godt og fått mye bra. Snart nyttår dere!!