Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Kpop

Søndag sa du?

Igår var det en aldri så liten jentefest hos Ida Marie, og det har satt sine merker idag.

 

Idag gikk jeg rett fra senga til sofaen og har lagt her i hele dag. Sovet litt innimellom, men for det meste sett på serier, og fulgt med på 24-timers livestream med Rosanna Pansino og gjengen hennes. Hun har deltatt i en konkurranse som heter King of the Web, som har vært en syk konkurranse det siste døgnet. Da jeg startet å se på var hun ca. 5000 stemmer under 1.plassen, de har funnet på masse gøye påfunn (som å blant annet bleke og klippe hår) og gjort det kjempegøy å se på, faktisk. Jeg gikk dog over til noe annet da de startet å spille Starcraft, da det ikke er helt min greie :p Men, etterhvert som denne livestreamen har pågått, har hun klart å ta igjen tyskeren som lå på 1.plass, og vant med, hva var det, 19K’ish stemmer over? Syktsykt. I tillegg samlet hun inn nesten 1 million stemmer på et døgn, og vant med til sammen 3,571,674 stemmer. Gratulerer! Gå inn på kanalen hennes (linket i navnet hennes oppe) og finn Nerdy Nummies-filmene hennes!

I tillegg har jeg hatt gleden av å se Psy sin nye musikkvideo idag. Jeg har sett den sikkert ti ganger, og jeg blir like glad av å se den hver gang, samtidig som at jeg sitter med “dafuq did I just watch” oppi hodet mitt. Her er den, kos dere!!

 

Nattblogging.

Det er rett over midnatt, natt til mandag, og jeg skal som vanlig ikke på jobb.

 

Har også huset for meg selv, så det fører selvfølgelig alltid til synging og et forsøk på å spille inn på podden. Ehrm.
Så, denne gangen prøvde jeg meg på Ellie Goulding’s Your Song. Åh, du trodde jeg prøvde på denne først idag? Åhneida du. Den har jeg prøvd å synge utallige ganger, uten stor suksess. Den er langt fra perfekt nå også, men siden jeg er mer villig til å legge ut sanger etter midnatt enn ellers, får jeg bare gjøre det. Fordi jeg har bestemt meg for å spille inn flere sanger og legge ut i all offentlighet. Heh.

(Bare lukk øra når du vil, kanskje spesielt på “ååååoooh”-inga mot slutten).

 

Bettina – Your Song (Ellie Goulding)

 

Håper jeg ikke ødela sangen for noen. Ellie <3

 

Jeg må nesten dele Big Bangs nye musikkvideo til sangen Monster.
Jeg mener. Jeg har ikke ord. Jeg vil høre på den dagen lang, men vil ikke bli lei av den.
Gjør meg ikke noe å se mv’en om og om igjen, da….. VIP<3

Kpop-onsdag.

Hejhej.

 

Det pøsregner ute, noe jeg egentlig ikke har så mye imot da jeg ikke har tenkt å ut døra idag.
Jeg surrer litt rundt på youtube, og har for litt siden kommet over to musikkvideoer jeg finner meget
fengende, både musikken og selve videoen.

Miss A – Touch

 

 

SISTAR – Alone

 

I tillegg kan jeg dele en mash-up med mange kpop-grupper.

The save of the day!

Idag har det vært helt fantastisk ute.

 

Det har vært over 30 grader i sola idag, så jeg har brukt fridagen min (oh, wait) på å ligge i sola i bare bikini og lese ferdig The Hunger Games: Catching Fire. Jeg skal prøve å få lest ut den siste boka også i løpet av uka, men tror ikke det skal bli noe problem! Jeg er superspent på filmen, som folk sier skal være like bra som boka. Den skal jeg se i påskeferien, når Iain er hjemme. Denne uka er han i Lillehammer (so close, yet so far away) for å spille inn kortfilm, da han er en av dem som er blitt trukket ut til Amandus Talent! Jeg vet ingenting om hva filmen handler om eller noe, da vi ikke har hatt noen ordentlig samtale på noen uker. Busy bee much? I tillegg skal han lage en liten dokumentarfilm når han er hjemme også.. Skakke være lett! Oh well.

Da jeg lå ute og leste idag, og bare skulle reise meg for å inn en liten tur, hadde jeg glemt at jeg la bokmerket mitt i fanget. Dette er ikke hvilket som helst bokmerke, men et med detaljer fra THG på, som jeg har bestilt fra ebay. Nå har det seg sånn at det ikke går an å gå under verandaen vår, så jeg fikk litt panikk. MEN. Jeg har vokst opp med å leke detektiv og å finne ut av mysterier, så det tok ikke lang tid før jeg lagde meg et… våpen?… for å få det opp igjen.

 

Jeg bandt en hyssing til en binders jeg hadde strekt ut, og prøvde mitt beste. Jeg lå der en stund for å prøve å hekte den på, for binders og hyssing er jo ikke det tyngste man finner. Men nå er den kommet godt tilrette, til alles (min) lettelse!

Ellers er det ikke så mye annet som skjer for tiden. Jeg har vært på jobbintervju endelig, og føler det gikk greit, men vi får se. Jeg har jo gått ut av intervju med en god følelse før uten å ha hørt noe videre, så tar det litt som det kommer. Spennende, er det ihvertfall!

Jeg fikk også pakke fra Kina idag, en sommertopp jeg har lengtet lenge etter, men som desverre til å være str. Small, er litt stor til meg. Men det skal ikke være så vanskelig å fikse på. I tillegg fikk jeg en delfinnøkkelring oppi pakka, og har bestemt meg for at Ada er min favorittselger på eBay. Hun heter SweetyAda, og har sin egen lille nettbutikk der, så bare å titte om dere ser etter noen søte kjoler! Hun er også en top-rated seller, for de som synes det er litt skummelt å handle på eBay. Selv kjøper jeg sjeldent noe med mindre det er fra en med så høy score fra kundene.

Nå venter jeg egentlig på at nyeste episode av Strong Heart skal komme ut, hvor YG-familien er gjester (Big Bang og 2NE1 bl.a.), som jeg skal kose meg med.

Ha en fin dag i den nye sommermåneden mars!