Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Nettshopping

Nye kjoler, drømmer og snø.

Hellu!

 

Nå sitter jeg hjemme på mitt eget lille kalde rom, og kjeder meg egentlig kjempemye. Det er også forferdelig lite å finne på når lønna sakte men sikkert tar slutt, og du ikke vet når du får penger på konto neste gang. Det har kommet masse mer snø i løpet av det siste døgnet også, så vinterdepresjonen blir ikke bedre av det. Nå får vi håpe at DETTE er siste gang snøen faller, og at våren snart kommer seg snikende. Veldig velkommen er den, ihvertfall.

I andre nyheter har det vært skikkelig pakke-bonanza i postkassa for en liten stund siden, og jeg fikk nye kjoler på rekke og rad.

 

IMG_20130122_182358

IMG_20130123_123420

IMG_20130211_124728En må jo like kjoler med paljetter og blonder…?

I natt drømte jeg om min 100 år gamle oldemor. Jeg drømmer aldri om henne, men i natt så “ringte hun meg” plutselig. Problemet var bare at hun svarte/hørte meg ikke når jeg snakket til henne, hun snakka kun når det var hun som skulle spørre om noe eller hadde noe å si. Synes dette var litt merkverdig å drømme om, da jeg verken har snakka med henne, sett henne eller, misforstå meg rett, tenkt på henne i det siste.

Jaja, kjenner jeg blir ganske trøtt av å sitte i dette huset, da alle som er i det utenom meg ligger og HVILER, og klokka er ikke 14 engang.  Ender vel med at jeg også slenger meg ned med tv på og dupper av selv… Oh well.

Til neste gang!

Eat Your Kimchi style!

Hej!

Idag fikk jeg pakke i posten, fra Sør-Korea! Jeg hadde bestilt en t-skjorte fra Eat Your Kimchi
(trykk for å gå til youtube-channelen deres), og nå fikk jeg den endelig. Woop!

 

tumblr_mhe6v8roSj1ru65fpo1_500

Har visst fått tre kjoler i tillegg i løpet av de siste ukene, såeh…
Får vel legge ut bilde av det senere. Ellerno.

Hej!

Første lønn på lenge!

Den siste måneden har jeg jobbet noen ekstravakter på LMC,
butikken jeg jobbet på før jeg begynte på frisørskolen.

 

(Advarsel: Dette blir skikkelig jenteblogging.)

 

Idag fikk jeg min første lønning, og selv om den ikke var så aller stor, dro jeg allikevel på shopping med jentene og fikk kjøpt meg litt nytt! Og det var deilig, lenge siden jeg har kjøpt noe til meg selv med god samvittighet. Fikk kjøpt meg noen fantastiske sko, og litt basic klær. MEN. Da jeg kom hjem tok jeg turen inn på ebay… Aiaiai. Men der har jeg sjeska på en kjole i lang tid, og det første jeg tenker når jeg ser den er “Nyttårskjole!”. Jeg får den jo leeenge før nyttår, så spørs om jeg ikke bruker den til noe annet og finner en ny kjole til den tid kommer… Men er lov å legge planer!

Den ser ca. akkurat slik ut:

Bildet er hentet fra eBay.

Det er ingen hemmelighet for dem som kjenner meg at jeg er glad i paljetter,
og denne så så snasen ut at jeg måtte jo nesten bare ha den.

Mange synes det er skummelt å handle på nett, både med tanke på størrelser og betaling/shipping. Jeg har bestilt fra ebay i et par år nå, men har aldri opplevd noe galt. Det eneste var en gang når noe jeg hadde bestilt var blitt ødelagt pga. tyveri i denne personens butikk, men jeg fikk beskjed om dette med en gang, og fikk refundert pengene uten spørsmål. Jeg elsker å handle her, mest fordi det er 70-80% billigere enn å kjøpe i butikk. Det jeg vil anbefale om du er ny, er å sortere det du søker på til “Top-Rated Sellers”, da disse har kun godt rykte på seg og er en sikker selger, og jeg sorterer også alltid til “Buy now”, så jeg ikke kommer over masse ting som er på auction. Du må også opprette en PayPal-konto, men det er lett som en plett og hele ebay-paypal-systemet er veldig enkelt å komme inn i. Noe annet som er genialt med denne siden, er at når du handler noe der, så er det ikke alltid likt til det folk har kjøpt på Vero Moda og Gina Tricot.

Så, lag konto og løp og kjøp!

Post! Post!

Ja, jeg hadde jo en liten raid på eBay for litt siden,
da man får ting superbillig der og jeg fikk feriepengene tidlig!

 

Så hittil har jeg fått en kjole og en sommertunika, og venter en kjole til.
Håper den kommer før bursdagsfesten på lørdag, så jeg har noe å gå med. Ehe.

 

 

Meget fornøyd!

I morgen er det legebesøk, og får vel ta med meg noen cv’er sånn just in case,
da jeg ikke fikk jobben jeg var på intervju for.

 

Hejhej!

The save of the day!

Idag har det vært helt fantastisk ute.

 

Det har vært over 30 grader i sola idag, så jeg har brukt fridagen min (oh, wait) på å ligge i sola i bare bikini og lese ferdig The Hunger Games: Catching Fire. Jeg skal prøve å få lest ut den siste boka også i løpet av uka, men tror ikke det skal bli noe problem! Jeg er superspent på filmen, som folk sier skal være like bra som boka. Den skal jeg se i påskeferien, når Iain er hjemme. Denne uka er han i Lillehammer (so close, yet so far away) for å spille inn kortfilm, da han er en av dem som er blitt trukket ut til Amandus Talent! Jeg vet ingenting om hva filmen handler om eller noe, da vi ikke har hatt noen ordentlig samtale på noen uker. Busy bee much? I tillegg skal han lage en liten dokumentarfilm når han er hjemme også.. Skakke være lett! Oh well.

Da jeg lå ute og leste idag, og bare skulle reise meg for å inn en liten tur, hadde jeg glemt at jeg la bokmerket mitt i fanget. Dette er ikke hvilket som helst bokmerke, men et med detaljer fra THG på, som jeg har bestilt fra ebay. Nå har det seg sånn at det ikke går an å gå under verandaen vår, så jeg fikk litt panikk. MEN. Jeg har vokst opp med å leke detektiv og å finne ut av mysterier, så det tok ikke lang tid før jeg lagde meg et… våpen?… for å få det opp igjen.

 

Jeg bandt en hyssing til en binders jeg hadde strekt ut, og prøvde mitt beste. Jeg lå der en stund for å prøve å hekte den på, for binders og hyssing er jo ikke det tyngste man finner. Men nå er den kommet godt tilrette, til alles (min) lettelse!

Ellers er det ikke så mye annet som skjer for tiden. Jeg har vært på jobbintervju endelig, og føler det gikk greit, men vi får se. Jeg har jo gått ut av intervju med en god følelse før uten å ha hørt noe videre, så tar det litt som det kommer. Spennende, er det ihvertfall!

Jeg fikk også pakke fra Kina idag, en sommertopp jeg har lengtet lenge etter, men som desverre til å være str. Small, er litt stor til meg. Men det skal ikke være så vanskelig å fikse på. I tillegg fikk jeg en delfinnøkkelring oppi pakka, og har bestemt meg for at Ada er min favorittselger på eBay. Hun heter SweetyAda, og har sin egen lille nettbutikk der, så bare å titte om dere ser etter noen søte kjoler! Hun er også en top-rated seller, for de som synes det er litt skummelt å handle på eBay. Selv kjøper jeg sjeldent noe med mindre det er fra en med så høy score fra kundene.

Nå venter jeg egentlig på at nyeste episode av Strong Heart skal komme ut, hvor YG-familien er gjester (Big Bang og 2NE1 bl.a.), som jeg skal kose meg med.

Ha en fin dag i den nye sommermåneden mars!