Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Vår/Sommer

Hei bloggæææn!

Neida, kødda…

 

Er det noen innom her i det hele tatt eller? Kanskje jeg må begynne å hæsjtægge masse random så folk finner bloggen helt random? Hm.

 

Vel, siden sist har jeg nå flyttet inn hos Ernst, og det er helt topp. Vi koser oss ihvertfall veldig mye, og ingenting er bedre enn det. Våren er her for fullt, og det går an å gå ut døra uten skjerf. Jeg elsker våren, for det betyr at heller ikke sommeren er langt unna!

I mai/juni er det mye som skjer. Jeg skal til frisøren førstkommende lørdag (har tross alt ikke vært på frisørbesøk siden… sommeren 2011…?) og skal fornye hårfargen. Jeg både gleder og gruer meg. Gleder meg til å bli litt ny nå til sommeren, og gruer meg de 10 sekundene det tar fra hun forteller meg prisen og til kortet er betalt. Får annonsere noen gellakk-jobber snart tror jeg…

Planen er ihvertfall å se nogenlunde slik ut:

c28fdb3de92c565141a456da43f61b67Sommerfin skal jeg bli!

Helgen etter førstkommende lørdag er det jo faktisk 17.mai igjen! Planen er vel egentlig å gå i bunad, men mener å huske at jeg sleit litt med å få den på i fjor, og tror ikke akkruat at jeg har tatt av meg noe siden den gang. Så vi får se hva det blir til. Helgen etter dèt igjen, har jeg bursdag! Vel, på torsdagen, da. Spørs om jeg får feira bursdagen min i år, siden det er så mye som skjer helgene rundt. Er jo litt kjedelig å feire kjempelenge før/etter en har hatt bursdag også, synes jeg. Så vi får se. Men jeg kommer uansett ikke unna at jeg fyller 23 år. Blir stadig (og fortere, virker det som) eldre med årene. Og helga etter DÈT igjen, er det førstemann ute til å gifte seg! Ihvertfall i min vennekrets. Hanne og Espen skal gifte seg, og Ernst er forlover. Så det blir veldig morro. Har ikke vært i et bryllup som gjest siden mamma og pappa gifta seg i ’94,  og det eneste jeg husker rundt det er da jeg fikk prøve min mini-brudekjole jeg gikk med som 4-åring da jeg var brudepike, eller hva man kan kalle det. Brudens datter, eller noe. Whatevs. Skulle ønske jeg hadde den enda, hadde vært morro å hatt. Men den var leid, så den er nok long gone.

Etter bryllupet er det på tide med en “frihelg”, før jeg reiser med 4 jenter til Ayia Napa! 15.juni reiser vi, og blir borte i en uke. Det blir nok kjempegøy, og tror vi vet hvordan vi skal kose oss med drinker på stranda og god middag. NAM.

Så ja, slik ser kalenderen min ut om dagen. I tillegg jobber jeg fortsatt på TGR, som er en helt genial butikk. Hver dag ser jeg ting jeg har lyst på, og mye av lønna mi går til disse tingene… Burde kanskje skjerpe meg litt, men det er jo både billig OG gøy!

Hade’a!

Woah!

Hei!

 

Jeg får vel skrive litt igjen.

Siden sist har jeg gjort litt av hvert, blant annet vært på en ukes ferie i Antalya, Tyrkia! Der var jeg og Ernst med to andre par, Christine, Harald, Ina og Dagfinn. Tjohei! Det var morro. Eneste er at været kunne vært LITT bedre, det ble skinnjakke-og-bukse-kjølig på kvelden, så jeg fikk ikke brukt noen av kjolene jeg hadde tatt med.

Vi gjorde en del mens vi var der. Når vi ikke gikk i gatene og shoppa og satt på utesteder og drakk gjennom hele dagen, var vi enten avgårde for å se på ruiner fra romertiden, kjørte (satt på med Ernst) 4-hjuling, eller i Alanya. Alanya lå et par timers kjøring unna hotellet vårt, så vi var der bare noen timer en dag. MEN. På de timene rakk jeg jammen å ta en tatovering :) Jeg hadde selvfølgelig kikket meg opp på stedet før vi reiste, så jeg ikke befant meg i en mørk, røykfull kjeller. Tatovøren var veldig flink, og ga meg en liten fjær på ribbeina!

536697_10151337778020868_1460923056_n

Den er jeg ganske fornøyd med, og det var ikke noe skummelt å tatovere seg på sydentur som folk skal ha det til!

Ellers er det ikke så mye som skjer, jeg jobber jo litt på TGR, men trenger mer jobb for å kunne leve, så jeg er fortsatt litt på utkikk. Også må jeg vel snart begynne på lappen. Jeg hater å ikke ha lappen, men det tyngste steget er vel å ringe og bestille første kjøretime. MUH.

Ha en fin lørdagskveld :)

Sliten.

Idag har ikke vært en god dag, og det er ikke fordi jeg var på fest igår og er fyllesyk idag.
Formen er egentlig helt fin.

 

Hittil har hele dette året egentlig bare vært dritt. Jeg er sliten og føler ikke det er noe jeg kan gjøre for å endre på det. Jeg har gått uten noe å gjøre siden januar, og først nå, i slutten av juli, har jeg fått et par ekstravakter der jeg jobbet sist. Jeg vil ikke si jeg har vært slapp når det gjelder å søke på jobber heller, da jeg har søkt både her på sørlandet og i Skien/Porsgrunn-området.

Da jeg starta på frisørskolen i August ’11, hadde jeg planer om å bo der de neste årene for å ta fagbrevet. Men ca. halvveis inni studiehalvåret begynte jeg å bli sliten, stressa og slet med økonomien og måtte få hjelp fra både den ene og den andre for å betale alt sammen, da jeg ikke fikk noen jobb etter skoletid heller. Dette tok veldig på motivasjonen og det å i det hele tatt orke å stå opp for å gå på skolen. Jeg fullførte uansett skolen, bestod alle 9 eksamener, og siste skoledag hadde pappa kjørt for å hente meg, da jeg skulle ha en del ting med hjem for å feire jul og diverse. Det viste seg at jeg egentlig aldri kom tilbake til den lille hybelen min, annet enn å pakke sammen ting for å ta det med hjem. Månedene gikk, og jeg gikk fortsatt rundt hjemme uten jobb å gå til.

Det ble påske, og det jeg hadde frykta lenge skjedde. Et 3 år langt forhold tok slutt, og dette er fortsatt tungt. Den dag idag sitter jeg med mange minner fra det inne på rommet mitt. Gaver, ting fra turer. Det beste er kanskje bare å kaste det, men jeg vil ikke late som at det ikke har skjedd heller. Tror kanskje jeg fortsatt ikke helt har klart å godta det.

Etter påskeferien, flyttet mamma ut til en leilighet i Arendal. De har snakket om det så lenge jeg kan huske, og nå skjedde det. Vel, mamma er fortsatt veldig mye her, og pappa er hos henne av og til, så det er litt vanskelig å vite hvordan man skal forholde seg til det. Akkurat nå skulle jeg ihvertfall ønske jeg ikke bodde hjemme, så jeg ikke satt midt oppi det. Men jeg har ikke råd til å flytte ut, og heller ikke lappen og bil så jeg kan kjøre meg en lengre tur for å komme meg vekk. Så da blir jeg sittende her på rommet mitt, når jeg ikke er ute og finner på ting med venner – Som jeg har blitt veldig avhengig av i det siste. Jeg lurer på når livene våres ble forandret så drastisk, fra da vi var små og glade og alt var bare fint, til å sitte og spise middag hver for oss og sjeldent se alle 7 i ett rom samtidig.

Nå har jeg i tillegg funnet ut at jeg ikke er kommet inn på noen skole, i år heller. Antakeligvis til de “eldre generasjonenes” store glede, da de har uttrykt at de heller vil jeg skal jobbe og tjene penger. Jeg hadde virkelig håpt å komme inn på skole i England, og leve et liv der de neste årene. Veilederen min gjorde så jeg følte jeg hadde en god sjanse, men nå er svaret kommet inn og jeg skal nok ingen vei på en stund. Så da er det bare å fortsette jobbsøkinga. Jeg skulle ønske jeg kunne pakke sekken og bare gå. Men jeg hadde nok ikke kommet veldig langt.

Mja. Søndager er skumle. Altfor mange tanker og ønsker om forandring.
Men nå har jeg skrevet det meste som jeg tenker på for tiden, legger det ut her, så får det bare gå som det går. Mulig jeg har fremstilt livet mitt litt tristere enn det egentlig er, det er jo selvfølgelig gode dager og jeg smiler veldig mye. Men dette året har det vært veldig mye forandringer på en gang, så da var det det som ble trekt frem akkurat nå.

Håper dere har hatt en fin helg, og får en fin sensommer!

Hove 2012.

På tirsdag ble det plutselig bestemt at jeg skulle kjøpe ukespass til Hovefestivalen 2012.

 

Etter 4 dager på rad med fyll, kjenner jeg at kroppen er sliten, og hodet bare vil være autopilot. Men det har vært gøy, relativt heldige med været og stemninga har vært god hele veien. Er egentlig ikke så mye mer å si om det. Men 4 dager uten internett og 2 uten mobil, var veldig befriende.

Men, da jeg kom hjem og fikk ladet mobilen, så jeg at min kjære HTC var kommet tilbake fra reperasjon, så den fikk jeg endelig hentet.

Nå skal jeg fortsette tv-tittinga og nomnom-spisinga og prøve å holde meg våken litt til.

 

Hejhej.

Å hei!

Her hadde jeg visst ikke vært på en stund.

 

Det er vel egentlig mest fordi det er forferdelig lite å skrive om. Sommeren slipper ikke helt frem, dagene er fyllt med skyer og vind som regel. Det er enda ikke noe nytt på arbeidsfronten, og jeg sitter og depper over at jeg ikke har noe særlig med penger i sommer. Heldigvis får jeg litt restskatt om ikke så lenge, men det er ubegrenset hvor lenge de varer også. SUKK.

Forrige helg var jeg først i gullbryllup til farmor og farfar, og dagen etterpå var det slektstreff på farfars side. Jeg kjente ingen andre enn de nærmeste fra vår familie, så litt kleint var det jo. Kan ikke si jeg gjorde så mye for å bli kjent med de andre heller, da jeg antakeligvis ikke skal se dem igjen i nær fremtid.

Det er vel ikke så mye mer å berette, jeg venter på svar fra skoler, jobber og vil være med på alt som skjer hver dag. Det er egentlig ganske kjedelig å sitte hjemme dag etter dag. Jeg har forsåvidt blitt flink til å stå opp tidlig type 7 for å ta meg en aldri så liten joggetur. Vel, jeg jogger og går litt om hverandre, da. Men jeg har kondis til en som har røyka og spist pizza i 30 år, så er stolt over meg selv som i det hele tatt kommer meg ut.

Straks er det St.Hans, da samles vi en stor gjeng på en liten hytte så lenge været tilsier det, siden vi må ut i båt for å komme oss dit, og, vel, det er ikke plass til alle sammen inne i hytta hele tiden.

I andre nyheter er min kjære HTC kaputt (riktignok etter at jeg mistet den èn gang på asfalten og èn gang på Gina Tricot’s flislagte gulv på samme dag) og vil ikke holde seg på mange minuttene av gangen, så Ida Marie har vært så snill og lånt med en liten og lett mobil av den enklere sorten. Jeg følte meg ganske hjelpesløs uten mobil, kan du si.

Hejdå!

Bursdagsfeiring med fine jenter!

Lørdag feiret jeg bursdag med 8 andre jenter, og da kan det jo ikke bli annet enn bra.

 

Vi var hos meg fra 17′ish, og tok en bytur når den nærmet seg halv tolv, da det var lenge siden noen av oss hadde vært ute når vi har vært på fest. Det er egentlig ikke så mye å si om kvelden, annet enn at det var kjempekoselig å ha alle på besøk, og i tillegg var været fantastisk så vi satt på verandaen til sent på kveld.

 

Bursdag!

Idag for 22 år siden ble jeg født. Må si tida går fort.

 

Jeg er like gammel som de i One Tree Hill etter alle hadde blitt suksessfulle og rike.
Jeg er like gammel som Einstein etter at han tok avgangseksamen som fysiker.
Jeg prøvde å finne andre ting som jeg var like gammel som, men orka ikke lete lenger.

Jeg har stått på kjøkkenet i nesten hele dag, og laga kake og middag. Nå sitter jeg egentlig bare her, og selv om klokka bare er halv 7, føler jeg dagen er nokså over. Jeg (veldig mye jeg her) tror jeg skal sove greit i natt.

 

Gratulerer med dagen!

17.mai er over for denne gangen, og jeg sitter her helt utkjørt, og tror faktisk jeg er litt lemster også.

 

Jeg hadde nordlandsbunaden jeg har “arvet” av mamma i år også. Den er noen ganger litt stress, spesielt å ta på når verken jeg eller pappa ikke er særlig eksperter på hvordan ting skal sitte helt, men man føler seg jo fin i den, og må nesten bruke den på den mest norske dagen i året!

Jædæ, mobilbilde i speil. Ehe.

Det er mange fine bunader, men jeg er glad for at jeg har den blå nordlandsbunaden!

På dagen var vi bedt til Espen og Hanne, som hadde laga kjempegod hjemmelaget pizza til oss, og masse gode kaker. Jeg ble kjempemett, selv om øynene gjerne ville ha mer. Det ble ikke så mye is som ønsket, men men. Får ta det igjen i sommer! Vi så på russetoget og borgertoget, og har kost meg veldig idag. Føler nesten at man må gjøre noe utav dagen, og ikke bare sitte inne som om det var en helt vanlig dag. Heldigvis skinte sola oftere enn skyene dekket den, og det var såvidt vi så noe til regndråper. Fantastisk dag rett og slett!

I morgen bærer turen til Treungen, hvor en hel gjeng skal hjelpe onkel Terje med å male huset sitt. Så får vi trent de musklene også.

Hvordan har du tilbringt Norges nasjonaldag? ^.^

Holmetur!

Åh, for en dag det har vært!

 

Jeg fant fort ut at om jeg satt meg på verandaen for å sole meg, ble jeg antakelig angrepet av noen monstre ganske kjapt, så i stedet tok jeg sykkelen fatt og sykla bort til det herlige stedet Groos. Godt man aldri glemmer hvordan man sykler, for det har jeg visst ikke gjort de siste to årene, kom jeg på. Jeg lå der et par timer, før jeg måtte gå igjen, for da var det dags for holmetur!

Jeg ante ikke hvordan dette bildet så ut da jeg
posta det pga. sola. Oh well. HEI!

Ikke verst å ha årets første strandbesøk og årets første båttur på en og samme dag! Sola stekte nesten til den gikk ned, og vi grilla, fiska (jeg tok bilder da, he-he) og koste oss bare masse. Det var ikke lite fisk der ute heller, til sammen dro de opp over 20-30 fisk, de aller fleste med ganske god størrelse.

Håper dagen i morgen blir like fin, og dagene etter det.
Jeg tror jeg allerede har blitt solbrent, så det er et godt tegn på at sommeren er nær!