Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Pakker fra Korea!

Jeg har takket være Tonje kommet over en koreansk side som selger koreanske skjønnhetsprodukter som sminke, kremer og negllakk og diverse.

 

Der kan du bestille med amerikanske dollar, betale over paypal, og jo mer du bestiller på en gang, jo fler prøver blir sendt med i pakken din! Det tar litt tid før det kommer hjem til deg siden det blir shippet fra Korea, men likevel fikk jeg 3 ting av det jeg har bestilt tidligere enn ventet. Siden heter Cosmetic Love og jeg kommer til å handle mye der fremover. Det er billige produkter der, og best av alt: Free shipping! Absolutt å anbefale.

I den ene pakken lå en hvit Nail Art Pen fra Etude House, i tillegg til to prøver. Den ene prøven er solkrem, eller “Maximum Sun Block Cream” for å være helt korrekt (mange koreanske liker nemlig å være så lyse som mulig, så det finnes mange produkter så ikke sola skal steke huden deres, i motsetning til her i Norge!) og den andre heter så mye som Skin Food, Gold Caviar Toner. Fortsatt litt usikker på hva dette er, og er litt skeptisk til å prøve med det første.

I den andre pakken lå to andre ting jeg hadde bestilt, Cucumber Sheet Mask og BB Cream fra Etude House. Her lå det litt flere prøver – fordi jeg hadde bestilt dette samtidig, og nail art pennen for seg selv en annen dag. Prøvene i denne var Pore deep charcoal strip for nose care (meget skeptisk), Collagen moistfull enriched cream fra Etude House, Collagen moistfull BB Cream fra Etude House og enda en Skin Food, Aloe Sun BB Cream med solfaktor 20.

Jeg kunne ikke vente med å prøve BB Creamen, da jeg har hørt så mye bra om den. Jeg må innrømme at da jeg først tok den på, ble jeg litt småskuffet og ikke så frelst som jeg skulle tro. Men jeg tror kanskje dette nettopp har noe med at den har blitt rost opp i skyene og som en mirakelkrem. Jeg syntes ikke med det første at den var så annerledes som noe annet jeg har prøvd. Men etter litt merket jeg at jeg ble mer og mer fornøyd med den. Den så naturlig ut på, den er lett så det nesten ikke kjennes ut som at man har tatt det på (og jeg tok på en del nå første gangen), i tillegg lukter den ikke typisk foundation, men har en mer behagelig og svak parfymelukt. Alt bak på den står på koreansk, så jeg kan desverre ikke quote hva Etude House selv har å si om den. Men selv om jeg ikke ble så imponert med det første, tror jeg nok dette er en krem jeg kommer til å fortsette å kjøpe. En ting å huske på om du også vil prøve den, er å kanskje kjøpe en som er hakket mørkere enn du ville kjøpt her i Norge. Jeg fulgte Tonje sitt råd, og gikk for den som var nest lysest. Denne passer huden min kjempefint. Det jeg likte med den var at de små rosene jeg hadde i kinna fortsvant, og jeg har unaturlig store porer på nesa, innerst på kinna og i t-sonen, og jeg følte disse forsvant nokså greit også. Nå får jeg bare se utover kvelden om de dukker opp som de pleier å gjøre med foundationen jeg ellers bruker. Det ble jo nettopp kjent at Garnier kom ut med sin egen BB cream (det finnes jo altfor mange forskjellige merker), og jeg skulle ønske jeg ble tatt med i testpanelet når jeg meldte meg på, så jeg kunne se forskjellen. Dette er jo den første BB creamen jeg prøver, så jeg har kanskje ikke så mye jeg skulle sagt, men jeg kommer nok til å holde meg til denne. I tillegg er jo verdens søteste Dara fra min absolutte favoritt kpop-gruppe 2NE1 et av ansiktene til Etude House, og det sier jo bare at dette merket er et velkjent og elsket produkt der borte. Jeg skal ihvertfall fortsette å kjøpe produkter derfra!

Nå har ikke jeg vurdert så mange produkter i mitt liv, så vet ikke hvor mye mine eventuelle lesere fikk ut av dette. Jeg prøvde å ta før/etter-bilde, men fikk ikke noen bra bilder, så det kan du gå på Tonje sin blogg som jeg linket til på toppen og se :D

Edit:
BB cream er altså ikke en foundation, selv om det er det jeg refererer til. Den er ikke hvit som en vanlig hudkrem, men brun som en foundation, men den fungerer som en krem som gjør huden blant annet gjevnere og får den til å se “friskere” ut. Les mer om BB kremen her (engelsk): BB Cream 

3 Responses to Pakker fra Korea!

 • Renata says:

  BB cream som er rost opp i skyene er jo fra Garnier :) Er stor forskjell mellom alle BB kremene, den fra Nivea f.eks. er jo heeelt anerledes.
  :)

 • Renata says:

  Og BB cream er jo ikke foundation, så skal ikke dekke helt heller :) Er hvertfall veldig fornøyd med min, kult at du anmelder produkter :)

  • Bettina says:

   Tonje prøvde den fra Garnier, den likte hun ikke i forhold til denne fra Etude House. Og nei, men den virker litt som en foundation :P Men denne er jeg uansett fornøyd med i det store og hele. Alle har jo forskjellig hud og diverse, så man må finne den man selv er fornøyd med :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>