Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Magnetic nails!

Hei og hopp i høstværet!

 

Idag trosset jeg regnet og tok meg en liten bytur med noen av jentene.
Jeg kom over den nye negl-teknologien “magnetic nails” fra IsaDora. Så en video på youtube om dette for lenge siden, og nå som det endelig er kommet til Norge måtte jeg prøve. Og jeg er positivt overrasket! Jeg vet ikke om det går med vanlig negllakk, men jeg tror egentlig ikke det, da de sikkert ha i noe greier i neglakken som reagerer på metallplata. Fargen jeg bruker nå heter så mye som Northern Light, en mørkegrå med litt shimmer i.

Jeg anbefaler å ikke ta for tjukt på med negllakk, ikke kom inntil metallplata når negllakken fortsatt er våt (tørker amazingly fort, da) og pass på å ikke vente for lenge med å holde plata over (som skal holdes over i ca. 15 sekunder).

Har prøvd å filme effekten, så du får ta en titt her:

 

Jeg er fornøyd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>