Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Lille-lørdag!

Idag har jeg også vært på jobb de siste 4 timene av arbeidsdagen.
Verdens mest stille dag hittil, da jeg bare 2 kunder på de timene. Goosh.

 

Etter jobb tok jeg turen til ei venninne som hadde stelt istand til jentekveld der. Koselig å treffes litt av og til, når de fleste er opptatt med enten skole eller jobb. Slike kvelder blir alltid vellykka!

Nå sitter jeg egentlig bare som en trøtting og ser på tv, venter på reprisen av Forbindelser som går på kanal FEM. Jeg er en sucker for reality-programmer, men dette synes jeg er spesielt gøy siden Synne Sanden er med. Hun var nabo til mine besteforeldre i Treungen da vi var mindre, så vi pleide å leke sammen når jeg var på besøk, spesielt da på sommeren. Men uansett synes jeg det er ett av de bedre realityprogrammene Norge har kommet med, som jeg kan komme på. Håper de fortsetter med flere sesonger og også nye mennesker.

Lørdag kl. 14 er det helg, da skal jeg hjem og stelle meg, så bærer det til bursdag til en av mine beste venninner.

 

Ja, jeg vet det blir mye unødvendig skriving her inne for tiden, og jeg antakeligvis ikke har en eneste fast leser lenger, men men. Kommer sterkere tilbake senere i livet! ….Kanskje!

 

Siden det blir lite bilder her også, får jeg poste det siste jeg tok: BÅBBLEBAAD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>