Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Working hard/Hardly working.

I skrivende stund står jeg bak kassa på jobb.

I disse månedene etter sommeren og før juletider, er det ekstremt stille på senteret. Det fører til nesten ingenting å gjøre, og jeg surfer som regel på mobilen for å få tida litt å gå (med mindre jeg ordner i butikken om nødvendig, eller.. løser kryssord).

Siden jeg kom på jobb 15:30 har jeg kun hatt én betalende kunde. Noen kommer innom for en liten kikk en gang i blandt. Aiaiai. I tillegg klarte jeg å miste stemmen litt igjen i helg. Aner ikke hvorfor, jeg verken ropte eller skrek hele lørdagen, pg hadde ikke kjent at halsen var vond tidligere på dagen, som forrige gang jeg mista den. Tror stemmebåndet er skikkelig ødelagt. Jeg har aldri i mitt liv mista stemmen helt før, men etter forrige gang har den egentlig ikke helt vært slik som den var før. Kommer jeg endelig til å få en hes stemme på heltid? Nice.

2,5 timer igjen på jobb nå. Det virker kanskje ikke så lenge, men når jeg går rundt alene på jobb virker det som et åtte-timers skift. Akk. Er det rart jeg la på meg da jeg jobba er forrige gang, er nesten ikke annet å gjøre enn å kjede-spise når det er som nå…

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>