Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Fri!

Ja, endelig kan jeg sette pris på fri. Deilig å tenke på at jeg til vanlig hadde begynt for ti minutter siden.

 

MEN. Igår på jobb fikk jeg storfint besøk! Tonje og Yngve kom nemlig innom butikken på vei til Kristiansand! Jeg har jo faktisk ikke sett henne siden jeg bodde i Oslo (omgomg), så det var kjempegøy å se dem igjen. Vi bor jo egentlig ikke så altfor langt fra hverandre nå som de bor i Larvik, så jeg får komme meg dit neste gang.

Idag, som jeg som sagt har fri, tenkte jeg at jeg skulle ligge leeeenge i senga og høre på regnet som ikke kunne falle hardt nok ned. Men hodet mitt bestemte seg for at idag var dagen jeg skulle ha vondt i hodet, dermed føltes puta som stein og jeg kunne egentlig bare se og stå opp. (Klokka var rundt 12 da, men det er irrelevant føler jeg). Så idag bruker jeg brillene mine. Er jammen ikke ofte jeg bruker dem. Tror jeg uansett snart skal bestille ny synstest, og få nye hipster-briller. Foreløpig ser jeg sånn ut:

Så, ja.

Etterpå skal jeg til Ida, og vi skal kooose vors. Sitter egentlig bare og venter på det, for hjemme er det drittkjedelig å være egentlig. Men nå er jeg snart blakk også, så har ikke råd til å ta meg en tur til byen. /fristelserfristelser

Ved neste lønning er planen å unne meg en ny pc forresten. Denne gamlingen jeg skriver på nå har jeg hatt siden sommeren 2009, og det merkes. Den fungerer selvfølgelig kjempegreit hvis man ser bort ifra at den av og til fryser rett etter jeg har skrudd den på, av og til blir fort overoppheta og er diverse oppdateringer som aldri vil installeres osv. Så jeg skal fortsatt ha den. Men min nye pc er rosa (skjønner ikke hvorfor jeg er blitt så rosa av meg idet siste, aldri likt fargen egentlig) og såklart mye bedre enn denne. DET GLEDES.

Nå skal jeg se Running Man før jeg beveger meg ut døra <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>