Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Ny pc!

Hadde tenkt å skrive et langt innlegg om at jeg hadde kjøpt ny pc.

 

Men med tanke på at jeg nå merker hvor trøtt jeg egentlig er, skal jeg bare installere resten av sims-spilla og høre litt mer på Spotify og surfe litt mer på facebook, twitter og tumblr før jeg legger meg. I morgen er det jobb igjen, i HELE 6 TIMERRRRR. Neida. Det er jo egentlig ikke noe stress. Man bare blir så sykt trøtt og sliten av å bare… Stå der. Slappeste evurr.

Jeg kan ihvertfall endelig drive med ultimat nerding. I like it.

 


(Nei, det er ikke en naken dame jeg har som bakgrunn.
Jeg så nå at sims-tingen var veldig teit plassert.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>