Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Godt nyttår 2013!

Ehrm..

 

Jeg ser jeg ikke har skrevet noe her siden oktober. Og det har jo skjedd en og annen ting siden oktober.

Blant annet har jeg og Ernst blitt sammen, og vi koser oss masse :)
I tillegg mistet jeg jobben i, vel, egentlig desember, men jeg var med og pakket ned butikken første uka i januar. Så foreløpig sitter jeg uten jobb, men har tenkt å ta meg selv i nakkeskinnet og søke etter lærlingplass på – tro det eller ei – “gamlehjem”. Jeg ønsker meg et fagbrev, og er lei av å søke på jobber jeg vet jeg ikke har lyst til å jobbe på i mer enn et par år om gangen, og det er jo for det meste butikkjobber jeg har muligheten til å jobbe på. Butikk er jeg mildt sagt drittlei av å jobbe i.

I juni har jeg og noen fine jenter bestilt oss sydentur, til ikke annet enn Ayia Napa. Jeg gleder meg supermye. Har ikke vært i syden siden jeg var 13, og det var jo ikke akkurat mye artig å finne på for meg der. Så nå skal vi nyte varmen med en strawberry daiquiri på stranda, gode middager og god drikke resten av kvelden. Blir godt å gjøre noe sånt sammen før alle blir opptatt med jobb etter å være ferdigutdanna og andre ting. Woop!

Idag blir det en rolig lørdag. Ernst er i Helsinki til i morgen kveld, og alle ville egentlig ta det ganske rolig i kveld. Heeelt greit. Jeg har laga middag til meg og lillebror, og snart åpner jeg dipen, heller nedpå med pepsi max og ser om det ikke går noe artig på tv. Jess.

Jeg har ikke så mye mer på hjertet akkurat nå. Nå som jeg endelig kom meg inn her igjen, får jeg vel bli flinkere til å dokumentere ting og legge ut litt bilder.

 

Hejdå!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>