Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Leva livet.

Oh hi.

 

Sitter i leiligheten til Ernst, her jeg har sittet de siste par ukene nå… Ehrm. Det er fredag, jeg har rydda og vaska litt, og kosa meg på sofaen med pc, musikk og serier. Jeg prøver å ikke kose meg for mye, for det føler jeg ikke at jeg har lov til. Gått arbeidsløs siden nyttår, og lever verdens slappeste liv for tiden. Jeg har i det minste tatt meg selv i nakkeskinnet og søkt på lærlingplass som helsefagarbeider rundt omkring i byen, både “personlig” og gjennom vigo.no, som jeg fikk beskjed av lærlingansvarlig i kommunen om å gjøre. Håper ikke de kun tar inn lærlinger til høsten, for jeg skulle gjerne hatt litt å rutte med i sommer også… Huhm. Skal snart på _enda_ et nav-møte, siden jeg kutta kontakten der da jeg fikk jobbe på LMC i sommer, men nå måtte jeg jammen registrere meg atter en gang. Superstress. At det skal være så vanskelig å få seg en jobb her i byen. Åh.

Jeg koser meg her hos typen da, men det blir jo litt kjedelig i lengda å ikke ha noe å gjøre om dagen når resten av folket er på jobb og skole. Jeg får da lite å snakke om, dagen er den samme hver eneste dag, og det blir veldig ensformig. Får finne på noe artig å gjøre om ikke nav kan hjelpe meg denne gangen heller. Jeg mener, hvem vil ansette noen på fulltid for penger for et halvt år?

Idag har hannemor bursdag, og skal feires i morgen. Satser på at det blir artig og at kvelden blir vellykka. Ehe.

Om noen har artige forslag til hvordan jeg kan tjene en slant med penger fremover (med tanke på at jeg skal på to syden-turer i år også…), så tar jeg de mer enn gjerne imot.

Snapshot_20130119_2Meg for tiden. Woop-ah.

 

Får prøve å finne på noe mer artig mens jeg venter på at Ernst skal komme hjem.
Og med det mener jeg antakeligvis at jeg skal spille Tropico til jeg dør. Omtrent.

Håppla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>