Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Nye kjoler, drømmer og snø.

Hellu!

 

Nå sitter jeg hjemme på mitt eget lille kalde rom, og kjeder meg egentlig kjempemye. Det er også forferdelig lite å finne på når lønna sakte men sikkert tar slutt, og du ikke vet når du får penger på konto neste gang. Det har kommet masse mer snø i løpet av det siste døgnet også, så vinterdepresjonen blir ikke bedre av det. Nå får vi håpe at DETTE er siste gang snøen faller, og at våren snart kommer seg snikende. Veldig velkommen er den, ihvertfall.

I andre nyheter har det vært skikkelig pakke-bonanza i postkassa for en liten stund siden, og jeg fikk nye kjoler på rekke og rad.

 

IMG_20130122_182358

IMG_20130123_123420

IMG_20130211_124728En må jo like kjoler med paljetter og blonder…?

I natt drømte jeg om min 100 år gamle oldemor. Jeg drømmer aldri om henne, men i natt så “ringte hun meg” plutselig. Problemet var bare at hun svarte/hørte meg ikke når jeg snakket til henne, hun snakka kun når det var hun som skulle spørre om noe eller hadde noe å si. Synes dette var litt merkverdig å drømme om, da jeg verken har snakka med henne, sett henne eller, misforstå meg rett, tenkt på henne i det siste.

Jaja, kjenner jeg blir ganske trøtt av å sitte i dette huset, da alle som er i det utenom meg ligger og HVILER, og klokka er ikke 14 engang.  Ender vel med at jeg også slenger meg ned med tv på og dupper av selv… Oh well.

Til neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>