Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

NAV…

Hei i vårsola.

 

Er hjemme en tur (ja, jeg bor jo her, men er vel for det meste hos Ernst…), og skulle blant annet sjekke et brev jeg hadde fått fra nav. Jeg tenkte at NÅ må jeg ha fått godkjent vilkårene for å få dagpenger. Men neida. Avslag igjen.

Jeg er ikke en såkalt “NAVer”, jeg vil aller helst ikke ha noe med de å gjøre i det hele tatt, men noen ganger så må man. Av en eller annen grunn får jeg meg ikke jobb noen steder, og selv om folk tror jeg bare sitter og stirrer i en vegg så har jeg søkt så mange plasser at jeg tror ikke jeg kommer frem til et sikkert tall engang. Jeg klarer aldri å komme meg gjennom. Da jeg mistet jobben ved nyttår pga. at LMC sa opp kontrakten hos Amfi, var det ikke akkurat noe mer jeg kunne gjøre med det, så da måtte jeg registrere meg hos nav for ente gang.

Jeg smiler og later som at alt er greit, fordi jeg skulle ønske det var det. Alle andre rundt meg har ordnet seg greit med jobb, eller de studerer enda, og jeg sitter her med noen mynter i lommeboka som ikke varer så mye lenger. Bor fortsatt hjemme og er uten lappen, og føler meg mer isolert enn noen gang. At det skal være så vanskelig for meg å få meg en jobb jeg kan trives i og klare, og tjene penger selv så folk hele tiden slipper å måtte låne meg penger.

Nå skal jeg sitte hjemme og deppe litt, spise masse dritt og ikke snakke med så mange. Nå er jeg drittlei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>