Hvem?

Navnet er Bettina,
1990 er mitt år.

Jeg interesserer meg for mye, blant annet negldesign, foto, interiør, musikk, film, og engelsk/amerikans/koreansk kultur, og blir da å blogge om dette og andre hendelser i livet mitt.

Arkiv

Jobbklubb.

Mhm.

 

Da er jeg hjemme fra første dag i jobbklubb, som skal bestå av 5 uker teori og 10 uker praksis.

Basically, så skal vi lære å skrive cv og søknad, øve på jobbintervju, hvordan vi tar kontakt med og ringer arbeidsgiver.. Ja. Idag var det mest introduskjon av alt vi skal gå gjennom. Vi ble også satt to og to for å presentere hverandre foran hele forsamlinga. I morra skal vi ha bli-kjent-leker. Jeg mener. Er vi 10? Jeg kom dit for å skaffe meg en jobb jeg kan ha fremover, ikke forme vennskap for livet. Teknisk sett trenger jeg ikke være der, med tanke på at jeg ikke får noe som helst stønad what so ever, men jeg får prøve litt.

I tillegg måtte jeg søke om fri for å få lov til å reise på tur som har vært bestilt en god stund nå. Typisk min flaks blir vel det avslått, men det kan de jo bare glemme med en eneste gang. :)

Så nå sitter jeg hjemme på Bie da, og venter på helg… Likerikkeværeher. Masomaltogingenting. Mhm.

Kan ikke dere krysse fingrene for meg da, så kanskje det ordner seg for meg også etterhvert? :))))))

 

Ktnxbai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>